Викиизвор:Список на администратори

Од Wikisource
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Вовед  · Почетен курс  · Прашања  · Помошна табела  · ЧПП  · Помош  · Портал

Селска чешма (Village pump)  · Биро за помош  · Биро за консултации  · Помош за нови уредувачи

Администратори  · Потреба од администраторско внимание  · Прашања за авторски права

Доколку имате потреба да контактирате со некој администратор за

  • бришења
  • враќање на бришења
  • заштита на страници
  • пријава на вандализам
  • ... или било какви други сисоп активности

Ве молиме видете: Барања за администраторско внимание

Доколку сакате да дискутирате за нешто директно со администратор ве молиме посетете една или неколку од корисничките страници подолу.

Активни[уреди]

Овие корисници работеле на Викиизвор во текот на последните неколку недели, иако тие може да хибернираат или да се зафатени со други активности во моментот.

М[уреди]

  1. MacedonianBoy

Полу-активни[уреди]

Овие корисници се помалку активни од тие горе, но сепак уредуваат барем понекогаш.

Неактивни[уреди]

Поранешни администратори[уреди]

Видете Викиизвор:Поранешни администратори

Видете исто така[уреди]