Придонеси на корисникот

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Оваа IP-адреса е моментално глобално блокирана. Подолу е наведен најновиот дневнички запис:
  • 16:42, 7 септември 2017: Vituzzu (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 54.198.0.0/16 (истекува на 7 септември 2018 во 14:42 ч.) (amazon webservices: network containing several open proxies)
Пребарување на придонеси
 
 
      
   

Не се пронајдени промени што одговараат на овој критериум.