Викиизвор:Селска чешма (Други јазици)

Од Wikisource
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Вовед  · Почетен курс  · Прашања  · Помошна табела  · ЧПП  · Помош  · Портал

Селска чешма (Village pump)  · Биро за помош  · Биро за консултации  · Помош за нови уредувачи

Администратори  · Потреба од администраторско внимание  · Прашања за авторски права

Селска чешма
• овде можете да поставувате прашања и да дискутирате за Викиизвор •

Техника

за технички прашања

Википолитика

за прашања поврзани со принципите и напатствијата на Викиизвор

Идеи

за предлози и сугестии

Новости

за јавни известувања и новини

Критики

за оставање на конструктивен критицизам за проектот

Other languages

For questions in English or other foreign languages

Правопис и граматика

правописни и граматички прашања и ревизии

Преводи и транслитерации

за помош при преводи на текстови на странски јазици


Портал:Други јазици/Portal:Other languages
Портал:Други јазици/Portal:Other languages
Добредојдовде на селската чешма на Википедија, порталот за комуницирање на други јазици
  • Оставајте ги новите коментари најдoлу
  • Потпишувајте ги коментарите со четири тилди ~~~~

Welcome to Wikisource's Village Pump, the portal for communicating in other languages

  • Post new comments at the bottom
  • Sign your posts using four tildes ~~~~

Напишете нов коментар
Write a new comment


Архиви: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 9 10 11 12 13 14 15