Wikisource:Тековни настани

Од Wikisource
Прејди на: содржини, барај

Вовед  · Почетен курс  · Прашања  · Помошна табела  · ЧПП  · Помош  · Портал

Селска чешма (Village pump)  · Биро за помош  · Биро за консултации  · Помош за нови уредувачи

Администратори  · Потреба од администраторско внимание  · Прашања за авторски права

Тековни настани Тековни настани

2011[уреди]

  • 27.3.2011, повеќе од 2000 страници на Викиизвор на македонски јазик.

2010[уреди]

  • 16.4.2010, Повеќе од 1000 страници на Викиизвор на македонски јазик.