Page:Abecedar.pdf/8

Од Wikisource
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Оваа страница е прегледана, но треба да биде потврдена.

— 6 —

Abecedar vol.png
Abecedar v.png

v - a va   v - e ve

va va    ve ve

baba    bebe

vava