Page:Abecedar.pdf/7

Од Wikisource
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Оваа страница е прегледана, но треба да биде потврдена.

— 5 —

Abecedar elen.png
Abecedar e.png

b - e be   b - a ba

be - be    bebe

bebe