Page:Слово за страшниот суд, 1864, Прилеп.djvu/4

Од Wikisource
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Оваа страница е прегледана, но треба да биде потврдена.

гледале небо, и красоти небесниа; видде земла