Page:Слово за страшниот суд, 1864, Прилеп.djvu/1

Од Wikisource
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Оваа страница треба да биде проверена.
СЛОВО ЗАРАДИ СТРАШНИОТ СУД,
МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК, ПИШУВАНО ВО ПРИЛЕП
1864 год, 52 листа
(Своина на Архивот на СРМ)