Разговор:За македонцките работи/Неколку зборои за македонцкиiот литературен iазик

Од Wikisource
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Започнете разговор за За македонцките работи/Неколку зборои за македонцкиiот литературен iазик

Започни разговор