Предлошка:Pp-template

Од Wikisource
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Овој високоризичен шаблон е заштитен од уредување со цел да се спречи вандализам. (дневник на заштувања). Предлошка:Howtoedit


  • Употребете {{pp-template}} за нормален шаблон
  • Употребете {{pp-template|small=yes}} само за икона на врвот

Овој шаблон не треба да се користи како блеф. Користете го само на ЦЕЛОСНО ЗАШТИТЕНИ страници. Имајте во предвид дека само администраторите можат да заштитуваат страници.


Предлошка:Protection templates

Предлошка:In category