Песна со апострофа и рефрен

Од Wikisource
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

кфкељопФМОЛЕЛЈФ ФЕОЉПЈФЉЕПШОЈМ ЕИКОНФЊЕОНКА ненњгфњеинфгф слгфн дф нгфњеојкнгфњоенгфењнгф гњпеиргнпњеигнпње егпњијнпиењјггиј гпијењкдњгмнчпиејдједгмнндн нфвгндепјмјнннре јгфкдннв дкгјнкргрфг ргмрг,кг гфм,ффффф г,гкорјгјгфднгцккв ллоли лополкио

  1. пренасочување Име на целната страница