Мери, Томчо

Од Wikisource
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Мери, Томчо сто драм алва [2х]
сто драм алва Томчо, бадемлија. [2х]
Однеси ја на Рајнето [2х]
на рајнето Томчо, Стојаново. [2х]
Ако праша од кого е [2х]
ти да кажеш Томчо од мене е
то да кажеш Томчо, од Јанета.

Поврзано[уреди]