Македонска народна еротска песна (9)

Од Wikisource
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Македонска народна еротска песна

од македонското народно творештво

Арапине, д.пине,
Кој ти д.пи кожата
На четири места?
Мајка ти невеста,
Татко ти прч,
Сестра ти јаричка,
Да ја е.ам у п...а, о, о, о!


PD-icon.svg Ова дело е во јавна сопственост во целиот свет бидејќи авторот е непознат/народно творештво.