Кога си бевме мали

Од Wikisource
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Кога си бевме мали [х2]
кога си бевме мали мило либе
љубов не знаевме. [х2]
А сега пораснавме [х2]
а сега пораснавме мило либе
од љубов страдаме. [х2]
Не сакам да работиш [х2]
не сакам да работиш мило либе
до мене да седиш. [х2]
Машина ќе ти купам [х2]
машина ќе ти купам мило либе
шивачка да станеш. [х2]
Црвената ти врска [х2]
црвената ти врска мило либе
срцево ми прска. [х2]
Ќе дојде денот либе [х2]
ќе дојде денот мило либе
ќе плачеш за мене. [х2]

Поврзано[уреди]