Иван Иеракар

Од Wikisource
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Декларирање на Иван Иеракар, жител од Охридско

од Охридска Архиепископија
поеток на XIII век.


Од синодалните акти на Охридската архиепископија.

(Иван Иеракар)[1] по род Македонец.

Белешки

  1. Иван Иеракар е од село Власто.