Абер ми дојде

Од Wikisource
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Абер ми дојде од мојто либе, [x2]
јас да идам јас да го видам. [x2]
Дали е болно или е здраво [x2]
или за мене болно легнало. [x2]
Кога отидов да го видам, [x2]
стана либе ме прегрна. [x2]
Абер ми дојде од мојто либе
јас да идам, јас да го видам.

Поврзано[уреди]