Блокирани корисници

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Најди блокиран корисник
Време и датум Цел Истекува Блокирал Параметри на блокот Причина
23:36, 14 јануари 2018 77.29.156.39 (разговор) бесконечно MacedonianBoy (разговор | придонеси)
  • уредување (на цело вики)
  • само анон.
  • создавањето на кориснички сметки е блокирано