Page:RS-II-35-1944 Илинденски пат.pdf/6

Од Wikisource
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Оваа страница е прегледана, но треба да биде потврдена.

Оваа книга е печатена во с. Митрашинци - Беровско во 1944 година. При печатењето е учествувал графичкиот работник Славчо Орцев од гр. Струмица. Истата книга е подарувам на народната библиотека во Скопје.

Дарител

Славчо Орцев

9.XII.1968 год.

Скопје