Page:Abecedar.pdf/6

Од Wikisource
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Оваа страница е прегледана, но треба да биде потврдена.

— 4 —

Abecedar baba.png
Abecedar b.png

b - a ba   b-a ba

ba - ba    baba

baba