Page:Abecedar.pdf/12

Од Wikisource
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Оваа страница е прегледана, но треба да биде потврдена.

— 10 —

Abecedar dedo.png
Abecedar d.png

d-a da   d-e de   d-i di

d-o do

de-do   dedo   ba-ba   baba

be-be   bebe   va-di   vadi

dedo   vika   baba

baba   dava   voda