Page:Abecedar.pdf/11

Од Wikisource
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Оваа страница е прегледана, но треба да биде потврдена.

— 9 —

Abecedar oko.png
Abecedar o.png

b-o bo   v-o vo   k-o ko

o-ko    oko

ka-ko    kako

ba-bo   babo

oko   babo

babo   vika   bebe