Page:Abecedar.pdf/10

Од Wikisource
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Оваа страница е прегледана, но треба да биде потврдена.

— 8 —

Abecedar igla.png
Abecedar i.png

b-i bi   v-i vi

k-i ki    b-i bi

k-a ka    k-e ke

vika

baba    vika