Придонеси на корисникот

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Оваа IP-адреса е моментално глобално блокирана. Подолу е наведен најновиот дневнички запис:
  • 21:18, 23 јули 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 18.206.0.0/16 (истекува на 23 јануари 2021 во 19:18 ч.) (Open Proxy: Webhost: Contact stewards if you are affected <!-- Amazon AWS-->)
Пребарување на придонеси
      
   

Не се пронајдени промени што одговараат на овој критериум.