Корисник:MacedonianBoy: Разлика помеѓу преработките

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
|en-5
}}
[http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BA:MacedonianBoy Админ на македонската Википедиіа и македонскиов Викиизвор, за повек’е информации видете таму]
 
;За мене
[http://toolserver.org/~interiot/cgi-bin/count_edits?user=MacedonianBoy&dbname=mkwikisource_p Моите придонеси на Викиизвор, тука]
 
:Македонски: Іас сум MacedonianBoy, администратор на Викиизвор и [http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BA:MacedonianBoy Википедиіа] на македонски іазик.
:English: I am MacedonianBoy, an administrator on the Macedonian [http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BA:MacedonianBoy Wikipedia] and Wikisource.
 
;Придонеси
 
:[http://toolserver.org/~interiot/cgi-bin/count_edits?user=MacedonianBoy&dbname=mkwikisource_p МоитеТука] можете да ги видите моите придонеси на Викиизвор, тука].

Прегледник