Отвори ми бело Ленче

Од Wikisource
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Отврли си бело Ленче дулачето
да ти видам бело Ленче, бело лице. [х2]
И да видиш Кара Коте фајде немаш,
бело лице Кара Коте продадено. [х2]
Бело лице Кара Коте продадено,
продадено Кара Коте у комшии,
у комшии Кара Коте у зенгии.


Поврзано[уреди]