Невено мори Невено

Од Wikisource
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Невено мори, Невено, (х2)
Невено една на мајка мори, (х2)
Невено една на татко.
Бог да убие Невено, (х2)
Твојте стари кумови мори, (х2)
Твојте стари кумови.
Што ти дадоја името, (х2)
Името лична Невено мори, (х2)
Името лична Невено.

Поврзано[уреди]